comité van aanbeveling

 

Ons Comité van Aanbeveling bestaat uit:

Karin Bloemen, cabaretière, zangeres, actrice

Miranda van Kralingen, operazangeres

Liesbeth List, chansonnière en actrice

Gerdi Verbeet, oud-voorzitter Tweede Kamer

Joris Slaets, hoogleraar ouderengeneeskunde aan UMCG

Mariëtte Keijser, Raad van bestuur Vivium zorggroep

Kees van Schagen, bestuurder Zorgbelang en voormalig directeur corporate affairs GlaxoSmithKline

Aad Koster, oud-directeur ActiZ, actief in zorg en verenigingen

 

Deskundigen die hun sporen verdiend hebben

Al deze betrokken deskundigen, die ieder in hun eigen vakgebied hun sporen ruimschoots verdiend hebben, erkennen het belang van ons werk. We zijn heel erg trots dat deze fantastische mensen hun naam aan de stichting hebben verbonden. Hiermee hopen we extra aandacht te vestigen op het belang en de noodzaak van het zingen voor kwetsbare mensen die niet meer zelf naar het theater kunnen gaan.

Liesbeth List

Liesbeth List
Kunstbeleving bij het ouder worden vind ik heel belangrijk. De manier hoe Diva Dichtbij dit doet raakt mijn hart, ik hoop dat zij nog veel meer mensen zullen bereiken in de toekomst.

Karin Bloemen (foto Nick van Ormondt)

Karin Bloemen
Muziek kan je soms, diep van binnen raken. En als dat gebeurt, vindt het  daarbinnen een plekje om te blijven, voor altijd. Elke keer als je dat plekje opzoekt, beleef je alles opnieuw. Geen mens kan zonder.

Mariëtte Keijser

Mariëtte Keijser
Ik draag Diva Dichtbij een heel warm hart toe en was blij te horen dat jullie ook bij Vivium actief zijn, om mensen met een chronische ziekte weer te laten zingen, te laten lachen, te laten genieten en te laten dansen. Ik voel me vereerd om deel uit te maken van het comité van aanbeveling.

Miranda van Kralingen

Miranda van Kralingen
I care!

Kees van Schagen

Kees van Schagen
Optreden van een Diva of Divo maakte op mij vooral veel indruk door het individuele contact dat tijdens de optredens gemaakt wordt. Muziek raakt bij dementerenden maar ook bij GGZ-cliënten een gevoelige snaar en het is mooi die te zien resoneren.

Joris Slaets

Joris Slaets
Voor dementerenden is levensplezier belangrijker dan levensverlengend medisch handelen. Zingen en dansen brengt een glimlach op het gelaat van dementerenden.

Gerdi Verbeet

Gerdi Verbeet
Wat een prachtig initiatief. Ik heb aan mijn eigen moeder gemerkt hoe ze genoot van muziek die ze kende. Dat varieerde van Gregoriaans tot smartlappen. Ik vind het een eer om tot uw comité van aanbeveling te mogen toetreden.

Aad Koster

Aad Koster
Bijzonder hoe je zingend heel dichtbij kwetsbare mensen kunt komen.