Trainer Linde Löbert

Reikt handvatten aan waarmee iedere Diva van elk optreden een unieke belevenis kan maken

Linde Löbert

Achtergrond
· Sinds de beginjaren als trainer verbonden aan Diva Dichtbij, heeft in de loop van de jaren een groet bijdrage geleverd aan het ontwikkelen van het vak Diva Dichtbij.
· heeft in 2014 de driejarige opleiding  aan de school voor leven en werk ITIP  afgerond
· heeft in 2006 de tweejarige leergang voor menskundig adviseur bij het LMA afgerond
· heeft in 2006 FaceFour opgericht, waar zij werkt als trainer/coach
· is sinds 2004 als trainer/coach werkzaam binnen verschillende vakgebied
· heeft in 2000 samenwerking met collega’s clownerie  voor dementerende ouderen ontwikkeld
· heeft in 1999  haar Theater ZieZo opgericht, waarmee ze landelijk voorstellingen speelt
· heeft de  vijfjarige opleiding  dansdocent aan de Academie voor Euritmie in Den Haag in 1989 afgerond.

Gedreven door een sterke sociale betrokkenheid heeft Linde een scherp waarnemingsvermogen ontwikkeld voor mensen en interacties tussen verschillende mensen. Met deze vaardigheden en haar enthousiasme traint zij onze Diva's om ieders eigenheid als Diva te ontwikkelen. Centrale aandachtspunten zijn nuances ontdekken in het van dichtbij contact maken en tegelijk als professioneel kunstenaar alle toeschouwers bij een optreden betrekken. Ze reikt handvatten aan waarmee iedere Diva van elk optreden een unieke belevenis kan maken.

Sinds 2016 geeft Linde met al haar kennis en ervaring ook workshops voor Diva Dichtbij aan o.a. zorgprofessionals, zangers (amateurs en professionals) en mantelzorgers over de kunst van het contact maken. Linde onderscheidt zich door de meest minieme nuances in menselijk contact waar te nemen en te verwoorden. Ze leert de deelnemers de thematiek te vertalen naar de realiteit, waardoor zij dit op de werkvloer kunnen herkennen en toepassen.