Vacature Medewerker organisatie optredens

Diva Dichtbij Wehl

22 april 2017 -

[De procedure is afgerond, reageren kan niet meer]

Wij zoeken:

ACCURATE MEDEWERKER ORGANISATIE OPTREDENS (12 tot 24 uur per week)

Wat ga je doen
Je gaat onze medewerker planning en productie ondersteunen. Samen met haar fungeer je als aanspreekpunt voor de verpleeghuizen waar de optredens plaatsvinden. Je hebt telefonisch contact met hen en maakt gebruik van ons crm-syteem om gegevens in bij te houden. Vanuit dit systeem maak je o.a. contracten, draaiboeken en evaluatieformulieren. Deze verstuur je aan verpleeghuizen en voor zover van toepassing aan de artiesten die de optredens verzorgen. Daarnaast beantwoord je de telefoon en kunnen in de loop van de tijd je taken worden uitgebreid.

Wat breng je mee
Je hebt minimaal een MBO3 werk- en denkniveau met een secretariële opleiding, een opleiding in evenementenorganisatie of iets vergelijkbaars. Je werkt nauwkeurig, zorgvuldig en zelfstandig. Je kunt je goed mondeling en schriftelijk uitdrukken en bent leergierig in het werken met verschillende computersystemen. Je hebt een representatieve houding, proactieve stijl en voelt je betrokken bij de missie van Diva Dichtbij. Je werkt samen met één directe collega, onderling verdelen jullie de werkzaamheden en samen ben je verantwoordelijkheid voor deze taken.

Wat bieden wij jou
Een leuke baan binnen een kleine goed-doel organisatie met een informele werksfeer. Je werkt in een team van enthousiaste en gedreven collega’s. Je krijgt een halfjaarcontract, op basis van flexibele uren: minimaal 12 uur tot maximaal 24 uur per week. Na afloop van deze periode kijken we naar mogelijke verlenging. Het kantoor van Diva Dichtbij staat in Wehl, naast het station.

Ben jij degene die wij zoeken?
Graag ontvangen wij voor 12 mei jouw sollicitatiebrief met duidelijke motivatie en c.v. per e-mail: post@divadichtbij.nl ter attentie van Pieternel van Amelsvoort. De sollicitatiegesprekken zijn gepland op dinsdag 16 mei.
Voor informatie over deze functie kun je contact opnemen met Alies Helmink, medewerker planning en productie, 0314-359245.