Wij zijn jarig en trakteren!

Wij geven Groningen een Diva Dichtbij cadeau

02 mei 2017 -

[De actie voor Groningen is afgerond en de winnaar is bekend gemaakt. De volgende provincie die aan de beurt is, is Utrecht. De actie gaat lopen van 6 t/m 12 juni.]

In 2017 bestaat Diva Dichtbij alweer 10 jaar! Daar zijn wij ontzettend trots op. Wie jarig is trakteert en daarom geven wij in 2017 iedere maand 1 optreden in 1 provincie weg! In de maand juni geven wij de provincie Groningen een Diva Dichtbij cadeau.

Wilt u een optreden winnen voor uw vader/moeder/kennis/opa/oma woonachtig in Groningen of voor een zorginstelling in de provincie Groningen? Ga dan naar onze Facebookpagina. Daar vindt u het bericht 'Wij geven Groningen een Diva Dichtbij cadeau'. Like en deel dit bericht dan maakt u kans op het optreden! U kunt het bericht liken van 2 t/m 8 april. Op 9 april maken wij de winnaar bekend. (Let op: alleen de likes van het originele bericht op de Facebookpagina van Diva Dichtbij nemen we mee in onze loterij. De likes van gedeelde berichten kunnen wij i.v.m. privacy-instellingen niet zien en dus ook niet meenemen.) 

Geen Facebook? Stuur dan een e-mail. Dan zorgen wij dat u meegaat in de loterij. Vertel zoveel mogelijk mensen in uw omgeving om het bericht te liken en te delen (of ons te mailen), des te meer kans u maakt!

In overleg bepalen we op welke datum in mei we komen optreden. Hieronder vindt u een overzicht van wanneer we waar een optreden cadeau geven. Houd onze website en Facebookpagina in de gaten om te zien wanneer de actie voor uw provincie start.

Januari: Gelderland (actie is voorbij)
Februari: Zuid-Holland (actie is voorbij)
Maart: Drenthe (actie is voorbij)
April: Overijssel (actie is voorbij)
Mei: Flevoland (actie is voorbij)
Juni: Groningen (actie is voorbij)
Juli: Utrecht (actie loopt van 6 t/m 12 juni 2017)
Augustus: Brabant (actie loopt van 4 t/ 10 juli 2017)
September: Limburg (actie loopt van 1 t/m 7 augustus 2017)
Oktober: Noord-Holland (actie loopt van 5 t/m 11 september 2017)
November: Friesland (actie loopt van 3 t/m 9 oktober 2017)
December: Zeeland (actie loopt van 7 t/m 13 november 2017)