Wij zijn jarig en trakteren de provincie Limburg!

Wij geven Limburg een Diva Dichtbij cadeau

01 augustus 2017 -

In 2017 bestaat Diva Dichtbij alweer 10 jaar! Daar zijn wij ontzettend trots op. Wie jarig is trakteert en daarom geven wij in 2017 iedere maand 1 optreden in 1 provincie cadeau! In de maand september geven wij de provincie Limburg een Diva Dichtbij cadeau.

Wilt u een optreden winnen voor uw vader/moeder/kennis/opa/oma woonachtig in Limburg of voor een zorginstelling in de provincie Limburg? Ga dan naar onze Facebookpagina. Daar vindt u het bericht 'Wij geven Limburg een Diva Dichtbij cadeau'. Like én deel dit bericht dan maakt u kans op het optreden! U kunt het bericht liken van 1 t/m 7 augustus. Op 8 augustus maken wij de winnaar bekend. (Let op: alleen de likes van het originele bericht op de Facebookpagina van Diva Dichtbij nemen we mee in onze loterij. De likes van gedeelde berichten kunnen wij i.v.m. privacy-instellingen niet zien en dus ook niet meenemen.) 

Geen Facebook? Stuur dan een e-mail. Dan zorgen wij dat u meegaat in de loterij. Vertel zoveel mogelijk mensen in uw omgeving om het bericht te liken en te delen (of ons te mailen), des te meer kans u maakt!

In overleg bepalen we op welke datum in september we komen optreden. Hieronder vindt u een overzicht van wanneer we waar een optreden cadeau geven. Houd onze website en Facebookpagina in de gaten om te zien wanneer de actie voor uw provincie start.

Januari: Gelderland (actie is voorbij)
Februari: Zuid-Holland (actie is voorbij)
Maart: Drenthe (actie is voorbij)
April: Overijssel (actie is voorbij)
Mei: Flevoland (actie is voorbij)
Juni: Groningen (actie is voorbij)
Juli: Utrecht (actie is voorbij)
Augustus: Brabant (actie is voorbij)
September: Limburg (actie is voorbij)
Oktober: Noord-Holland (actie loopt van 5 t/m 11 september 2017)
November: Friesland (actie loopt van 3 t/m 9 oktober 2017)
December: Zeeland (actie loopt van 7 t/m 13 november 2017)