Actie Turks- en Arabisch repertoire

Er zijn steeds meer ouderen met een migratieachtergrond in Nederland. Mensen uit de voormalige gastarbeiderlanden Turkije en Marokko maken daar -naast mensen uit de voormalige koloniën- een belangrijk deel van uit. Dit is voor Diva Dichtbij aanleiding geweest voor verbreding en verdieping.

Sinds 2019 verdiepen we ons -door middel van een speciaal project- in de Turks- en Arabische cultuur. En hebben we ons bekwaamd tot het zingen van het muziekrepertoire. We werkten samen met getalenteerde en toonaangevende musici van Turkse, Marokkaanse en Arabische origine. Samen kozen we de beste liederen uit om aan ons repertoire toe te voegen. We leerden de kenmerkende zangstijl en taal om de muziek ons eigen te kunnen maken.

Actie!

In samenwerking met een tweetal fondsen bouwen wij momenteel verder aan meer culturele diversiteit. Wonen er binnen uw zorglocatie mensen met een migratie-achtergrond uit Turkije of Marokko? Dan kunt u nu een optreden boeken voor slechts € 385,-. (zolang de voorraad strekt) Onder een optreden verstaan we een dagdeel, waarin maximaal 3 groepsoptredens van 30-45 minuten en een individueel optreden worden verzorgd door een van onze Diva’s of Divo’s.

Meer weten? Mail dan gerust naar productie@divadichtbij.nl.