Doneren

Wilt u ons steunen? Fantastisch!

Helaas hebben zorgorganisaties niet altijd genoeg budget om een optreden te betalen. Maar vele handen maken licht werk. Dus wilt u ons werk steunen en meer optredens mogelijk maken? Dan zijn wij en de betreffende zorgorganisatie(s) u zeer dankbaar. 

Hoe en hoevaak u wilt doneren, laten we uiteraard volledig aan u. Dit kan met een kleine bijdrage per maand of met een eenmalige schenking. We zijn overal blij mee. 

U kunt zowel particulier als zakelijk doneren. In dat laatste geval kunt u per jaar zelfs tot 50% van de winst aftrekken (met een maximum van €100.000). 

Doneren 

Tevens kunt u ons ook op ludiekere manieren steunen door bijvoorbeeld:
- een sportieve actie te organiseren met uw personeel (d.m.v. een gesponsorde hardloopwedstrijd bijvoorbeeld)
- een gezamelijk kerstcadeau te geven: geef uw medewerkers of relaties in plaats van een kerstpakket de keuze voor een donatie aan Diva Dichtbij.
- de verkoop van een bepaald product dat u verkoopt te koppelen aan een percentage wat u aan Diva Dichtbij schenkt.  

Schenkt u liever geen geld? Wij zijn ook onwijs geholpen met schenkingen in natura, te denken aan: sporadisch gebruik van een trainingslocatie, drukwerk en kantoorartikelen. 

Heeft u hier ideeën over? We bespreken ze maar al te graag met u. 

*Stichting Diva Dichtbij is een Erkend Goed Doel, met CBF-keurmerk. Dat laat zien dat we voldoen aan strenge kwaliteitseisen:we dragen bij aan een betere wereld, gaan zorgvulig om met elke euro, leggen verantwoording af en laten ons onafhankelijk controleren. 

**Stichting Diva Dichtbij heeft de ANBI Cultuur status en is daarmee door de Belastingdienst enkend als goed doel. Uw sponsoring is hiermee fiscaal aftrekbaar tot  125%.