Doneren

Wil je ons steunen? Fantastisch!

Helaas hebben zorgorganisaties niet altijd genoeg budget om een optreden te betalen. Maar vele handen maken licht werk. Dus wil je ons werk steunen en meer optredens mogelijk maken? Dan zijn wij en de betreffende zorgorganisatie(s) je zeer dankbaar. 

Hoe en hoevaak je wilt doneren, laten we uiteraard volledig aan jou over. Dit kan met een kleine bijdrage per maand of met een eenmalige schenking. We zijn overal blij mee. 

Je kunt zowel particulier als zakelijk doneren. In dat laatste geval kun je per jaar zelfs tot 50% van de winst aftrekken (met een maximum van €100.000). 

Doneren 

Tevens kun je ons ook op ludiekere manieren steunen door bijvoorbeeld:
- een sportieve actie te organiseren met je personeel (d.m.v. een gesponsorde hardloopwedstrijd bijvoorbeeld)
- een gezamelijk kerstcadeau te geven: geef je medewerkers of relaties in plaats van een kerstpakket de keuze voor een donatie aan Diva Dichtbij.
- de verkoop van een bepaald product dat je verkoopt te koppelen aan een percentage wat je aan Diva Dichtbij schenkt.  

Gratis sponsoren!

Shop je af en toe online bij winkels als Mediamarkt, Bol.com, Greetz en Booking? Dan moedigen wij je aan je bestellling (tegen hetzelfde tarief) te plaatsen via sponsorkliks. Een klein percentage van jouw aankoop komt dan geheel gratis aan ons ten goede. Gratis sponsoren dus. 


Schenk je liever geen geld? Wij zijn ook onwijs geholpen met schenkingen in natura, te denken aan: sporadisch gebruik van een trainingslocatie, drukwerk en kantoorartikelen. Heb je hier ideeën over? We bespreken ze maar al te graag met je. 

*Stichting Diva Dichtbij is een Erkend Goed Doel, met CBF-keurmerk. Dat laat zien dat we voldoen aan strenge kwaliteitseisen: we dragen bij aan een betere wereld, gaan zorgvulig om met elke euro, leggen verantwoording af en laten ons onafhankelijk controleren. 

**Stichting Diva Dichtbij heeft de ANBI Cultuur status en is daarmee door de Belastingdienst enkend als goed doel. Jouw sponsoring is hiermee fiscaal aftrekbaar tot 125%.