Gastenboek

Laat hier een berichtje achter in ons gastenboek. Wij zullen deze met aandacht lezen. Ook zijn wij heel erg blij met een review op Google. Die geeft u hier. Zo werkt u mee aan onze online zichtbaarheid. Alvast bedankt!
Laat bericht achter
2023-05-23 |  In mei trad Diva Isabella bij ons op voor een grote groep bewoners. Iedereen heeft genoten van dit prachtige optreden dat, ondanks dat er veel mensen aanwezig waren, toch heel intiem en persoonlijk was. Mooi repertoire en een prachtige stem zorgde voor een onvergetelijke middag!!! Hartelijk dank namens bewoners en medewerkers!

2023-03-20 |  Afgelopen vrijdag kwam Diva Marianne naar woonzorgcentrum Nijenstede in Amersfoort. Wat hebben de bewoners genoten van haar mooie optredens. Marianne bleef zo goed en mooi het contact met de mensen zoeken! Naast Nederlands- en Engelstalige nummers had ze ook nummers in andere talen, waar bepaalde bewoners heel erg van genoten. Wij kunnen niet wachten tot het volgende bezoek!

2023-02-13 |  Wat hebben we zondagmiddag 12 februari genoten van Diva,Martine Salomons. Ze was uitgenodigd door familie van een bewoner van onze verpleeghuis groep de Oase om te komen zingen als cadeau voor hun moeder. Onze bewoners hebben enorm genoten en wij als personeel niet minder. Zo ontzettend mooi om te zien hoe onze lieve bewoners hier op reageren en handelen. Je ziet ze genieten,ontroerend.

2023-01-26 |  Wat hebben onze bewoners van Antonius Zorgcentrum ( Annaklooster) genoten van het optreden van de diva , Anneke Meurs. Omdat Anneke eerst in de grote zaal beneden optrad voor bewoners van de Aanleunwoningen , bewoners van Somatiek en enkele bewoners van de PG afdeling gaf dit een heel goed beeld hoe bijzonder dit is. Voor de aanwezige bewoners. Ook erg waardevol om dit geheel samen te zien. Vooral de interactie tussen de bewoners en wat de muziek doet komt erg binnen. Erg mooi om dit samen te delen. Een aanrader voor elk Verpleegtehuis. Zeker een gemiste kans als je niet ervaart wat het doet en teweeg brengt . Zowel voor bewoners, familie als personeel. Een erg sfeervol en liefdevol optreden. Zeker voor herhaling vatbaar. Dank hiervoor. MVG, Jose Kienhyuis Welzijnscoach.

2022-12-14 |  De bewoners van de Hassinkhof hebben erg genoten van het optreden van Diva Linda. Prachtig gezongen en liefdevolle aandacht! Bewoners waren onder de indruk. Ze vonden het alleen te kort , had wat hen betreft, nog wat langer mogen duren.

2022-11-21 |  Het was een zeer geslaagde dag vandaag! Diva Marianne was echt SUPER! Jullie doen mooi werk! Ga zo door.