Gastenboek

Laat hier een berichtje achter in ons gastenboek. Wij zullen deze met aandacht lezen. Ook zijn wij heel erg blij met een review op Google. Die geef je hier. Zo werk je mee aan onze online zichtbaarheid. Alvast bedankt!
Laat bericht achter
2023-12-23 |  Vandaag een optreden mogen bijwonen van diva Abke. Ontroerd hoe prachtig zij kan binnen komen bij een afdeling met dementerende ouderen. Wij kwamen per toeval binnen om onze oma te bezoeken met haar achterkleinkinderen van 3 en 6 ook zij genoten. Dankjewel Abke het was erg bijzonder dit te mogen mee maken.

2023-12-21 |  Engelen bestaan! In Rozenholm heeft Milene van der Smisse op 20 december gezongen. Een zeer fijngevoelige vrouw met oog voor detail. Er gebeurde een groot ' wonder ' toen ze contact had met een meneer in een rolstoel , hij is 103 jaar oud. Meneer stond op en ging ( met ondersteuning) met Milene dansen op haar muziek. Dit voorval illustreert eigenlijk heel de middag.. geborgen, aandacht, en ook heel muzikaal! Engelen bestaan bij Diva Dichtbij ! Dankjewel!

2023-11-27 |  22nov.kwam Bibi bij ons in de bloementuin. Wat was het mooi en ontroerend, we hebben allemaal genoten van haar.Voor herhaling vatbaar. Groet bewoners en personeel Van de Bloementuin

2023-08-15 |  Op vrijdag 21 juli kwam bij Nijenstede divo Jan Willem Baljet langs. Met zijn mooie zang heeft hij veel bewoners weten te verblijden!

2023-07-27 |  Afgelopen zondag 23 juli mocht ik in het Evean Henriette Roland Holst Diva Isabella verwelkomen. Het was een zeer geslaagde middag. Onze bewoners hebben ontzettend genoten van dit fantastische optreden. Namens de bewoners en mijzelf hartelijk dank !!

2023-07-07 |  Op deze stralende donderdag middag mochten wij met Anjo mee naar haar optreden in Voorburg, bij de Mantel. Tijdens de voorbereiding werden wij al zeer hartelijk ontvangen door de begeleidster van de zorginstelling. Anjo kwam later in een mooie paarse feest outfit heel rustig haar entree maken. Bij iedere bewoner stelde zij zich voor alvorens ze d.m.v. veel verschillende liedjes contact maakte met de bewoners. Daar het voor ons de eerste keer was, wisten we niet hoe het publiek hier individueel op zou reageren. Per persoon bleek dit heel verschillend: iedereen had een andere beleving. Anjo voelde dit professioneel zeer goed aan. Later toen we naar een andere verdieping gingen, werd er nog meer gedanst en mee gezongen als bij de vorige groep bewoners. Dankbaar en een tikje ontroerd namen we later afscheid. Nogmaals Anjo, bedankt dat we dit muziek geschenk mochten beleven .

2023-06-14 |  In juni mochten wij diva Zoe ontvangen bij de Luwte, wat was dit een feest. Zij zong als een nachtegaal en was zo lief en attent met de bewoners. Ik kan iedereen Diva Dichtbij aanraden, echt heel erg mooi en ontroerend hoe ze de bewoners weten te raken. Dankjulliewel!

2023-05-23 |  In mei trad Diva Isabella bij ons op voor een grote groep bewoners. Iedereen heeft genoten van dit prachtige optreden dat, ondanks dat er veel mensen aanwezig waren, toch heel intiem en persoonlijk was. Mooi repertoire en een prachtige stem zorgde voor een onvergetelijke middag!!! Hartelijk dank namens bewoners en medewerkers!

2023-03-20 |  Afgelopen vrijdag kwam Diva Marianne naar woonzorgcentrum Nijenstede in Amersfoort. Wat hebben de bewoners genoten van haar mooie optredens. Marianne bleef zo goed en mooi het contact met de mensen zoeken! Naast Nederlands- en Engelstalige nummers had ze ook nummers in andere talen, waar bepaalde bewoners heel erg van genoten. Wij kunnen niet wachten tot het volgende bezoek!

2023-02-13 |  Wat hebben we zondagmiddag 12 februari genoten van Diva,Martine Salomons. Ze was uitgenodigd door familie van een bewoner van onze verpleeghuis groep de Oase om te komen zingen als cadeau voor hun moeder. Onze bewoners hebben enorm genoten en wij als personeel niet minder. Zo ontzettend mooi om te zien hoe onze lieve bewoners hier op reageren en handelen. Je ziet ze genieten,ontroerend.

2023-01-26 |  Wat hebben onze bewoners van Antonius Zorgcentrum ( Annaklooster) genoten van het optreden van de diva , Anneke Meurs. Omdat Anneke eerst in de grote zaal beneden optrad voor bewoners van de Aanleunwoningen , bewoners van Somatiek en enkele bewoners van de PG afdeling gaf dit een heel goed beeld hoe bijzonder dit is. Voor de aanwezige bewoners. Ook erg waardevol om dit geheel samen te zien. Vooral de interactie tussen de bewoners en wat de muziek doet komt erg binnen. Erg mooi om dit samen te delen. Een aanrader voor elk Verpleegtehuis. Zeker een gemiste kans als je niet ervaart wat het doet en teweeg brengt . Zowel voor bewoners, familie als personeel. Een erg sfeervol en liefdevol optreden. Zeker voor herhaling vatbaar. Dank hiervoor. MVG, Jose Kienhyuis Welzijnscoach.

2022-12-14 |  De bewoners van de Hassinkhof hebben erg genoten van het optreden van Diva Linda. Prachtig gezongen en liefdevolle aandacht! Bewoners waren onder de indruk. Ze vonden het alleen te kort , had wat hen betreft, nog wat langer mogen duren.

2022-11-21 |  Het was een zeer geslaagde dag vandaag! Diva Marianne was echt SUPER! Jullie doen mooi werk! Ga zo door.