‘Ze hebben een abonnement op mij genomen’, lacht Diva Isabella.

‘Meestal treden we op in verpleeghuizen. Maar dit keer mocht ik bij een meneer thuis een concert geven. Hij heeft dagelijks hulp in de zorg, maar woont nog wel zelfstandig. Ik had van tevoren al een verzoekje gekregen: of ik ook iets van Edith Piaf kon zingen. Want dáar is meneer toch zo’n fan van. Uiteraard. Ik zette mijn beste Frans op en daar gingen we. We maakten samen een reisje langs de Montparnasse en deden ook Duitsland aan, waar meneer vroeger veel gereisd had.

Een foto van de mus - zoals hij Edith Piaf bij haar bijnaam noemt - staat op zijn kast in de kamer te pronken. Naast zijn andere idool: Pavarotti. Want o, wat houdt meneer van opera en operette. Daarin delen we een passie. Dus ik zette ook nog een paar aria’s in. En die vielen gelukkig in de smaak. Want na het optreden mochten ook mijn fotokaarten pronken op zijn kastje.

Het moet blijken of die er -de volgende keer als ik er kom- nog staan. Maar een volgende keer komt er hoe dan ook. Want het was zo’n succes, dat er een abonnementje is afgesloten op mij. Haha, een 4-jaarlijks Diva Isabella aan huis - abonnement.’