Advent met Diva Dichtbij 2020

30 november 2020 -

Ook dit jaar is er weer Advent met Diva Dichtbij. 4 weken lang komen we in actie om geld in te zamelen voor Diva Dichtbij. Want zeker nu kan Diva Dichtbij alle steun goed gebruiken. Zodat we deze pandemie doorkomen en kunnen blijven optreden. Via een live videoverbinding, met een Visiteliedje en hopelijk snel weer wat vaker ‘gewoon’ in de zorghuizen.

Dinsdag Actiedag

Elke dinsdag hebben we een andere actie om geld in te zamelen. We haken in op Giving Tuesday, wijzen nog een keer op SponsorKliks en nodigen iedereen uit om structureel Vriend te worden van Diva Dichtbij.

Daar doen we graag iets voor terug. Het wordt een heerlijk muzikale Advent met Diva Dichtbij! Met elke week op dinsdag een Advent Visiteliedje in kerstsfeer op YouTube, Facebook en hier op de website. Met als uitsmijter op dinsdag 22 december een benefietconcert van de Diva’s Marianne, Leonie en Anjo! 

Daarnaast organiseren we een kerstkaartenactie om bewoners in zorghuizen te laten weten dat er aan hen wordt gedacht. En natuurlijk valt er weer iets te winnen. Dit jaar zelfs een compleet prijzenpakket! Met de Advent met Diva Dichtbij-loterij.

Niets missen? Meld u aan voor de Advent met Diva Dichtbij-nieuwsbrief!