Advent met Diva Dichtbij 2021

01 december 2021 -

In deze donkere dagen, die dit jaar wederom wat donkerder zijn dan andere jaren, wil Diva Dichtbij graag wat extra lichtpuntjes laten branden. Met de blik op de toekomst, waarin de theaters weer open gaan en wij weer meer kunnen optreden voor jullie bewoners, die niet naar het theater kunnen. Daarom vieren we in december 4 weken lang Advent met Diva Dichtbij, waarin we weer zoveel mogelijk geld inzamelen om optredens mogelijk te maken voor zorghuizen met geen of weinig budget. én voor onze Lustrumtour. Met als klap op de vuurpijl het Advent met Diva Dichtbij Kerstbenefietconcert! 

Wegens groot succes in de herhaling: het Advent met Diva Dichtbij online Kerstbenefietconcert! Vorig jaar was het een prachtige klap op de vuurpijl, die de eindstand van Advent met Diva Dichtbij een flinke boost heeft gegeven! Ook dit jaar zijn er weer 2 edities. ’s Middags om 15.00 uur exclusief voor de bewoners in de zorghuizen. En ’s avonds om 19.00 uur kan iederéén het Kerstbenefietconcert bijwonen. Geniet van een heerlijk concert in kerstsfeer door Diva’s Anneke, Marijke en Carla en Divo Jan Willem. En doneer! Daarna blijft het Kerstbenefietconcert beschikbaar op onze website, zodat u er ook tijdens de feestdagen – nog eens – van kunt genieten. 

Lustrumtour

Volgend jaar vieren we alweer ons 3e lustrumfeest. 15 jaar Diva Dichtbij! En dat gaan we vieren met de Diva Dichtbij Lustrumtour! Elke maand gaan we 1 gratis optreden verzorgen in een zorghuis, telkens in een andere provincie. En u kunt dat mede mogelijk maken! Om 12 gratis optredens mogelijk te maken, hebben we een flink bedrag nodig: € 8.100. En daarbij kunnen we alle hulp heel goed gebruiken! 

Helpt u mee?

Kies de Diva of Divo met het bedrag van uw keuze, klik en betaal eenvoudig met iDeal. Wilt u dat uw donatie specifiek wordt gebruikt voor een optreden in een provincie van uw keuze? Laat het weten aan Hadassa: hadassa@divadichtbij.nl.