Advent met Diva Dichtbij

02 december 2019 -

Wij willen de decembermaand nóg specialer maken. Daarom tellen we deze maand elke maandag af tot Kerst: Advent met Diva Dichtbij. Het thema is geven en delen, helemaal volgens de kerstgedachte: extra aandacht naar mensen die het nodig hebben. En helemaal volgens Diva Dichtbij.

Wij willen heel graag dat zoveel mogelijk mensen kunnen genieten van onze optredens. Van het contact dat we maken en de emoties die we raken met onze muziek. Maar door de vele financiële veranderingen die eraan zitten te komen in zorgland, dreigen we minder bereikbaar te worden. 

Daarom gaan we een optreden weggeven met de Grote Diva Dichtbij Kerstwinactie op Facebook en Instagram. Daarnaast gaan we proberen nog eens 4 optredens gefinancierd te krijgen voor verpleeghuizen en andere zorginstellingen met weinig budget. Voor die 4 optredens moeten we € 2.700 inzamelen. 

Helpen kan op verschillende manieren: doneren via onze website, door het starten van een inzamelingsactie (#inactievoorDivaDichtbij) en via SponsorKliks, die voor de feestdagen ook een leuke winactie heeft waarbij je je aankoopbedrag kunt terugwinnen (met een maximum van € 250 per bestelling). Bovendien maakt Diva Dichtbij dan kans op € 1.000 extra sponsorgeld.