Bewoners Van Neynsel Boswijk genieten van prijs

10 september 2020 -

Eind december won Nathalie Snels een Diva Dichtbij-optreden voor ‘haar’ bewoners van verpleeghuis Van Neynsel Boswijk op Zorgpark Voorburg in Vught. Donderdag 10 september, na een uitstel van zes maanden, was het dan eindelijk zover: in een heerlijk zonnetje genoten de bewoners van een mooi en gezellig concert in de tuin.

Sommige bewoners waren nog wat afwachtend. Maar toen Diva Marianne van Houten eenmaal begon te zingen, gingen ook de laatste schuifdeuren open. Er werd enthousiast meegezongen op nummers als ‘When the Saints go marching in’ en ‘Brandend zand’, en soms zelfs een klein dansje gedaan op de stoel.  

Nathalie Snels won het optreden bij de actie ‘Advent met Diva Dichtbij’, waarmee Diva Dichtbij vorig jaar Kerst geld heeft ingezameld om optredens mogelijk te maken voor verpleeghuizen met weinig budget. Als trouw fan en Facebook-volgster wist Nathalie een groot aantal likes binnen te halen. Oorspronkelijk zou het concert plaatsvinden op 19 maart, maar toen was Nederland net in lockdown. Een half jaar later kon het gelukkig alsnog – met inachtneming van strenge voorzorgsmaatregelen.