Diva Dichtbij wil cd crowdfunden

Crowdfunding voor de kunst

09 maart 2017 -

[De crowdfundcampagne is geslaagd! Wij hebben voldoende geld opgehaald en gaan een cd maken. Wanneer u gedoneerd hebt willen we u daar heel hartelijk voor bedanken! We houden u op de hoogte van het proces. Hebt u gekozen voor een tegenprestatie dan informeren wij u daar zo snel mogelijk over. Nogmaals heel veel dank!]

Na afloop van onze optredens krijgen wij vaak de vraag (van verzorgend personeel, mantelzorgers en familieleden) of we ook een cd hebben. Die hebben we niet, maar willen we graag opnemen! Naast het feit dat mensen door de cd langer kunnen nagenieten van een optreden, kunnen de effecten van onze optredens ook langer aanhouden. Zo zijn mensen vaak rustiger en slapen ze beter na onze optredens. Deze effecten zijn door wetenschappelijk onderzoek aangetoond.

Door middel van crowdfunding willen we het benodigde bedrag bij elkaar krijgen om de opname en het drukken van de cd mogelijk te maken. Crowdfunding is een alternatieve manier om een project te financieren. Het idee erachter is dat veel mensen een klein bedrag doneren en dat deze bedragen bij elkaar het project volledig financieren. De donateur krijgt voor zijn donatie een tegenprestatie. Hoe hoger de donatie hoe groter de tegenprestatie

Help ons mee om deze cd mogelijk te maken en doneer! Ieder beetje helpt en vanaf 20 euro ontvang je de cd (per post) zodra deze af is. Doneren kan t/m 29 maart via onze actiepagina op de website van voordekunst.nl. Voordekunst.nl is een officeel en vertrouwd crowdfundplatform. 

Donaties via voordekunst.nl hebben onze uitdrukkelijke voorkeur. Wanneer u echter niet kunt doneren via voordekunst.nl dan is het ook mogelijk om uw donatie over te maken op IBAN nummer: NL73 INGB 0003337737 o.v.v. 'CD Diva Dichtbij'. Doneert u 20 euro of meer dan ontvangt u de cd (per post) zodra deze af is. Graag uw adresgegevens vermelden bij de donatie!