Diva Dichtbij zoekt een ondernemende en betrokken fondsenwerver (16 uur)

Vacature

12 april 2022 -

Diva Dichtbij zoekt een:

ondernemende en betrokken fondsenwerver 

voor 16 uur in de week

 

 

Over Diva Dichtbij

Diva Dichtbij is een goededoelenorganisatie met veel impact. Een kleine, professionele en dynamische club met als doel meer kwaliteit van leven bieden aan kwetsbare mensen. Het aanbod van Diva Dichtbij onderscheidt zich door een combinatie van zang en persoonlijk contact door professioneel opgeleide zangeressen (Diva’s) en zangers (Divo’s), die specifiek getraind zijn in het maken van oprechte verbinding: zingen van mens tot mens. Diva Dichtbij richt zich o.a. op bewoners van verpleeghuizen, ouderen thuis en mensen met een ernstig meervoudige handicap, psychiatrische aandoening of niet aangeboren hersenletsel. Diva Dichtbij viert dit jaar haar 15-jarig bestaan en bestaat momenteel uit 18 zangers en 6 parttime kantoormedewerkers.

 

Wat ga jij doen?

Als fondsenwerver ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van de fondswervingsstrategie en voor de opbrengsten van fondsen, sponsors en donateurs. Je signaleert kansen bij (vermogens)fondsen, (familie)stichtingen, bedrijven en particulieren en ontwikkelt plannen om relaties langdurig te betrekken bij Diva Dichtbij. Je zorgt dat zij zich verbonden voelen met Diva Dichtbij. Naast relatiebeheer en het verzorgen van aanvragen bij vermogensfondsen, initieer en coördineer je activiteiten ten behoeve van werving en behoud donateurs en bedrijfssponsoren. Je maakt daarbij gebruik van alle (online) mogelijkheden die er zijn. Je onderhoudt het netwerk van bestaande relaties en donateurs en denkt na (veelal in nauw contact met onze communicatieprofessional) over manieren om deze relaties opnieuw of verder te betrekken bij het werk van het Diva Dichtbij.

 

Ben jij degene die uit kan leggen waarom Diva Dichtbij alle steun verdient, werk je graag in een klein betrokken team, en heb jij een passie voor de mensen waarvoor we werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Over jou

Je hebt minimaal een HBO werk- en denkniveau. En een opleiding in en/of ervaring als fondsenwerver. Je bent proactief en goed georganiseerd met een praktische inslag, daarnaast sociaal en communicatief vaardig in woord en geschrift. Je hebt gevoel voor marketing en het vermogen om vindingrijke proposities te ontwikkelen waarmee je bedrijven, organisaties en particulieren koppelt aan de ambities van Diva Dichtbij. Het werken met beperkte budgetten beschouw je als een uitdaging. Je kunt goed zelfstandig werken, draagt verantwoordelijkheid voor je eigen taken en vindt tegelijkertijd samenwerken en het afstemmen van ideeën vanzelfsprekend. Je hebt ervaring met CRM-systemen en bent goed op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen op het gebied van fondsenwerving en social media.

 

Wij bieden

De kans om het verschil te maken in de volgende stap van de ontwikkeling van Diva Dichtbij. Je gaat werken met een breed palet aan fondsenwervende vormen en krijgt bevlogen collega’s binnen een dynamische omgeving waarin snel beslissingen worden genomen. Daarbij is er alle ruimte om op eigen manier invulling te geven aan de fondsenwerving. Je hebt flexibele werktijden en werkt deels op kantoor in Wehl en deels vanuit huis. Wij bieden een jaarcontract op basis van gemiddeld 16 uur per week. Wanneer je onze fondsenwervende doelen bereikt ligt verlenging van het contract in onze bedoeling.

 

Meer informatie?

Lees meer over Diva Dichtbij op divadichtbij.nl. Voor meer informatie over deze functie kun je bellen naar onze huidige fondsenwerver Hadassa van Stapele (06-23123192) of naar Coen Verboom (06-38751124). Een e-mail naar coen@divadichtbij  kan natuurlijk ook altijd.

 

Solliciteren?

We zien je motivatie en CV graag voor 1 mei tegemoet. Dat kan per e-mail naar coen@divadichtbij.nl.