Netwerkbijeenkomst

Netwerkbijeenkomst Diva Dichtbij

23 maart 2016 -

Netwerkbijeenkomst Diva Dichtbij

Graag willen we u zelf laten beleven wat ‘zingen van mens tot mens’ is. Daarom houden we op donderdag 14 april een netwerkbijeenkomst. De bijeenkomst is bedoeld voor iedereen die kennis wil maken met Diva Dichtbij en onze werkwijze. Onze diva's en divo treden deze middag niet op voor mensen die langdurige zorg nodig hebben, maar voor u als gast van Diva Dichtbij. Wij garanderen u een bijzondere ervaring! Naast de kennismaking met ons en onze diva's is er volop gelegenheid om te netwerken. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Mariëtte Keijser

Naast de ontmoeting met onze diva's is er deze middag onder andere een presentatie van Mariëtte Keijser, lid van de raad van bestuur van Vivium Zorggroep en lid van ons Comité van aanbeveling. Zij vertelt u graag over haar ervaringen met Diva Dichtbij.

Locatie: een bijzondere huiskamer

De optredens van Diva Dichtbij vinden meestal in de huiskamer van een zorginstelling plaats. Daarom hebben we voor deze bijeenkomst ook eenhuiskamer uitgekozen: één van de bijzondere voorbeeld-huiskamers van Lensen Projectinrichters in Zaltbommel. Onze gastheer stelt ook de prachtige ontvangstruimte en het auditorium voor ons beschikbaar. Het adres is Schimminck 1 in Zaltbommel.

Welkom

Wilt u bij de netwerkbijeenkomst aanwezig zijn? Geef u dan op via netwerkbijeenkomst@divadichtbij.nl. Heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen met 0314-359245.