Diva Dichtbij zoekt nieuwe Diva's en Divo's

Workshop Zingend contact maken
Workshop Zingend contact maken

Op maandag 2 en woensdag 4 november organiseert Diva Dichtbij weer een workshop Zingend contact maken. Tijdens deze workshop leer je als artiest én als mens wat ervoor nodig is om zingend contact te maken met verpleeghuisbewoners. Na het volgen van deze workshop kun je je eventueel aanmelden voor een auditie. Stichting Diva Dichtbij is namelijk op zoek naar nieuwe Diva's en Divo's. We nodigen mannelijke kandidaten expliciet uit om zich aan te melden.

Effect van aandacht

De workshops worden verzorgd door Linde Löbert, trainster van Diva Dichtbij, en Pieternel van Amelsvoort, zangeres en oprichtster van Stichting Diva Dichtbij. Ze laten je ontdekken hoe het is om zingend en non-verbaal dichtbij mensen te komen, wat het effect van aandacht is en welke emoties erbij komen kijken. Geeft het je voldoening en heb je er feeling voor? Dan is het mogelijk je na afloop van de workshop aan te melden voor een auditie.

14 september 2015 -

Doordachte aanpak

In de acht jaar van haar bestaan is Diva Dichtbij uitgegroeid tot een organisatie met 9 Diva's en 1 Divo. Ze verzorgen kleinschalige voorstellingen, meestal in een huiskamer van een verpleeghuis of aan het bed van langdurig zieken. Met een doordachte aanpak weten ze diepere gevoelslagen te raken bij een doelgroep die niet meer zelf naar het theater kan.

Praktische informatie

De workshops vinden plaats op 2 en 4 november 2015. Je kunt je aanmelden voor een ochtend- of een middagworkshop. We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met je voorkeur.

  • Tijd ochtendworkshop: 9.00 tot 12.30 uur
  • Tijd middagworkshop: 14.00 tot 17.30 uur
  • Deelname kost € 80,–
  • Locatie: de workshop van 2 november vindt plaats in Huizen, die van 4 november in Utrecht
Aanmelden

Om je aan te melden stuur je een e-mail aan post@divadichtbij.nl.
Vermeld daarin:

  • je naam en adresgegevens
  • je motivatie en cv, bij voorkeur met foto
  • je stemtype en het genre dat je zingt
  • naar welke datum en tijd je voorkeur uitgaat

Je inschrijving is definitief zodra wij het inschrijfgeld ontvangen hebben. Je kunt dit overmaken naar rekening NL73INGB0003337737 van Stichting Diva Dichtbij, onder vermelding van 'workshop'. Je ontvangt een e-mail ter bevestiging.

Voorbereiding

We vragen je één van de volgende nummers voor te bereiden (uit het hoofd):

Somewhere over the rainbow (The wizard of Oz)/ La vie en rose  (Edith Piaf)/ Vluchten kan niet meer (Harrie Bannink)/ Da unten im Tale (Brahms)