Sponsorkliks

Sponsorkliks

18 november 2015 -

Steun Diva Dichtbij terwijl u shopt 

Sinds kort is Diva Dichtbij aangesloten bij Sponsorkliks. Iedereen die online aankopen doet kan via Sponsorkliks geld doneren aan Diva Dichtbij. Het mooie is dat u dit als koper geen cent extra kost! Sponsorkliks doneert automatisch een percentage van uw aankoop aan ons. Het enige wat u hoeft te doen is naar onze pagina te gaan op Sponsorkliks en daar de webshop van uw keuze aan te klikken. Ruim 100 winkels, waaronder alle bekende shops, zoals Bol.com, Hema, Wehkamp en Zalando, zijn aangesloten. U doet uw aankoop verder op de website van uw keuze, gewoon zoals u gewend bent. Ook van uw bestellingen die u via Thuisbezorgd.nl, Booking.com en Dinnersite.nl doet, komt een percentage ten goede aan Diva Dichtbij.

De komende tijd worden er uiteraard weer veel cadeautjes gekocht. Wij vragen bij de aankopen die u via internet doet aan Diva Dichtbij te denken en via Sponsorkliks te bestellen. Wij zijn u bij voorbaat dankbaar!

Steun Diva Dichtbij in 3 eenvoudige stappen: 

  1. Ga naar Sponsorkliks
  2. Klik op de webshop van uw keuze en plaats uw bestelling, zoals u gewend bent
  3. U heeft nu met uw aankoop Diva Dichtbij gesponsord

 

Steun Diva Dichtbij in 3 stappen

 

Let op: Als u via een mobiel of tablet koopt of bestelt, gebruik dan NIET de app van een winkel. Commissies worden dan namelijk niet geregistreerd! 

Vertel ook uw familie, vrienden, bekenden en collega's over deze mogelijkheid. Hoe meer mensen meedoen, hoe meer mensen wij blij kunnen maken met een optreden!