Vacature – Word jij onze nieuwe collega?

15 mei 2019 -

Diva Dichtbij zoekt: 

MEDEWERKER ORGANISATIE OPTREDENS

voor 8 tot 16 uur per week

Diva Dichtbij is een goed doel. Wij verzorgen intieme optredens met professionele, geschoolde zangers voor mensen die zelf niet naar het theaterkunnen, meestal langdurig zieken die verblijven in verpleeghuizen. Daarbij is het persoonlijke contact met de bewoners van even groot belang als de kwaliteit van de zang. Op onze optredens krijgen we veel bijzondere reacties.

We zijn een professionele organisatie, bestaan nu 12 jaar en zijn in die tijd continu sterk gegroeid. Op dit moment zijn er 17 Diva’s en Divo’s die de optredens verzorgen en 6 parttime medewerkers op ons kantoor in Wehl. We worden ondersteund door enthousiaste vrijwilligers met verschillende expertises en uiteraard een vrijwillig bestuur.

Vanwege de sterke groei zijn we op zoek naar een: 

Medewerker organisatie optredens

voor 8 tot 16 uur per week

 

Wat ga je doen?

Je gaat onze twee medewerkers planning en productie ondersteunen. Samen zijn jullie het aanspreekpunt voor de verpleeghuizen waar de optredens plaatsvinden. Je hebt telefonisch contact met hen en geeft informatie over onze optredens. In ons crm-systeem houd je alle gegevens bij en maak je onder meer contracten, draaiboeken en evaluatieformulieren. Deze stuur je naar de verpleeghuizen en zo nodig naar de zangeressen en zangers die de optredens verzorgen. De werkzaamheden verdelen jullie onderling en jullie zijn samen verantwoordelijkheid voor de verschillende taken.

Wat breng je mee? 

Je hebt een secretariële opleiding, een opleiding in evenementenorganisatie of iets vergelijkbaars op minimaal MBO 3 werk- en denkniveau. Je werkt nauwkeurig, zorgvuldig en zelfstandig. Je kunt je goed mondeling en schriftelijk uitdrukken en bent leergierig in het werken met verschillende computersystemen. Je hebt een representatieve houding, proactieve stijl en voelt je betrokken bij de missie van Diva Dichtbij. 

Wat bieden wij jou?

Een afwisselende baan binnen een kleine, informele organisatie. Je werkt in een klein team met enthousiaste en gedreven collega’s op ons kantoor in de Graansilo in Wehl. Je krijgt een halfjaarcontract, op basis van 8 tot 16 uur per week. Na afloop van deze periode kijken we naar mogelijke verlenging. 

Solliciteer!

Graag ontvangen wij je sollicitatie met duidelijke motivatie en je cv vóór 30 mei per e-mail: post@divadichtbij.nl. Voor informatie over deze functie kun je contact opnemen met Ger Timmer, zakelijk leider, of Alies Helmink, planning en productie, op telefoonnummer 0314 – 35 92 45.