Winteractie 2015

Ivette van Laar

16 november 2015 -

Winteractie 2015 van start 

Wilt u graag een dierbare blij maken met een optreden van Diva Dichtbij of wilt u dit aan de bewoners van een zorginstelling cadeau doen? Doe dan mee met onze winteractie! Dankzij onze dierbare donateur, Dorothé Geven, kunnen wij iemand blij maken met een gratis optreden.

Om kans te maken op een gratis optreden moet u het volgende doen:

  1. DEEL UW FOTO: Ga naar de winteractie van Diva Dichtbij op Facebook. Meld u aan als deelnemer van het evenement. Deel op dezelfde pagina een foto, filmpje of tekening over Diva Dichtbij. Het kan een foto zijn die bij een optreden van ons is gemaakt, maar het mag ook iets zijn waaruit blijkt dat u graag wilt dat Diva Dichtbij binnenkort langskomt. Wees creatief!
  2. ZORG VOOR LIKES: Daarna is het van belang dat u ervoor zorgt dat zoveel mogelijk mensen uw foto liken. De foto met de meeste likes wint het optreden!

Als u geen Facebook heeft, kunt u een bijdrage mailen naar communicatie@divadichtbij.nl. Wij zorgen dan dat uw foto meedoet met de actie. U mag ook alleen meedoen aan de verloting van de twee optredens voor 100 euro. En als wij genoeg geld inzamelen via Sponsorkliks, verloten wij ook nog een gratis optreden! 

Meedoen kan t/m zondag 13 december 2015. De winnaar wordt op 14 december bekend gemaakt. In de dagen daarna kunnen degenen die niet gewonnen hebben meedoen aan de verloting van twee optredens van 100 euro. Hoe dat werkt maken we op dat moment bekend.