op zoek naar nieuwe diva's: selectieworkshops

25 juni 2014 -

Wil je kennismaken met de werkwijze van Diva Dichtbij? Zelf ervaren hoe het is om al zingend heel direct en persoonlijk contact te maken met je publiek? Of wil je misschien zelf gaan optreden als Diva of Divo Dichtbij? Meld je dan aan voor onze selectieworkshop 'Zingend contact maken' voor professionele zangers.

Over de selectieworkshop voor professionele zangers
We beginnen met spelenderwijs non-verbaal contact maken. Je ervaart wat het met jezelf doet en met het publiek. Hoe dichtbij kun je komen? Wat gebeurt er als je zangstem erbij komt? Welke emoties spelen er? Wat is het effect van aandacht? En: hoe kun je dit alles toepassen in optredens? Je gaat aan de slag met twee trainers: Linde Löbert (de trainster van de Diva's van Diva Dichtbij) en Pieternel van Amelsvoort (zangeres en oprichtster Diva Dichtbij).

Waar en wanneer
4 september 2014, 09.00 uur - 12.30 uur òf 14.00 tot 17.30 uur
in Culemborg
aantal deelnemers: minimaal 10, maximaal 18
kosten: € 75,– per persoon (koffie en thee inbegrepen)
repertoire: keuze uit zes liederen in uiteenlopende stijlen
Krijg je de smaak te pakken? Dan kun je je meteen aanmelden voor een auditie

Voorbereiding
In de workshops werken we met een beperkt aantal liederen. Wil je minstens één lied uit het hoofd leren? We sturen je graag de tekst en de bladmuziek toe.

Aanmelden
Om je aan te melden stuur je een e-mail. Vermeld daarin:
naar welke workshop je voorkeur uitgaat
je stemtype en het genre dat je zingt
je naam en adresgegevens
Je ontvangt van ons een bevestiging.

Je inschrijving is definitief zodra je het inschrijfgeld hebt betaald. Je kunt dit overmaken naar rekening NL73INGB0003337737 van Stichting Diva Dichtbij, onder vermelding van je naam en 'workshop'.