voor wie

Diverse doelgroepen

Diva Dichtbij treedt op voor kwetsbare mensen die door hun ziekte of beperking niet meer zelf naar het theater kunnen. We treden vaak op voor mensen met dementie. Ook zingen wij voor mensen met een somatische (lichamelijke) aandoening. Steeds vaker worden we gevraagd in psychiatrische instellingen. We hebben voor elk van deze doelgroepen Diva’s die goed aansluiting vinden.

Van verpleeghuis tot huiskamer

Vaak treden we op in huiskamers van zorginstellingen, voor kleine groepen bewoners. Meestal verzorgen we per dagdeel meerdere optredens op één locatie, zodat we zo veel mogelijk mensen bereiken. Mensen die niet naar de huiskamer kunnen komen, bezoeken we op hun kamer. Behalve in verpleeghuizen komt Diva Dichtbij ook in Alzheimer Café’s, hospices en dagopvang- en meerzorgafdelingen van verzorgingshuizen.

Bij mensen thuis

Onze Diva’s treden ook op bij mensen thuis. Zoekt u bijvoorbeeld een bijzonder cadeau voor uw vader of moeder die thuis verzorgd wordt? Informeer dan bij ons naar de mogelijkheden van een optreden aan huis. Wij stemmen het optreden helemaal af op de wensen van de ontvanger.

Anjo de Bruin

In heel Nederland

We treden op in heel Nederland. We komen, letterlijk en figuurlijk, dichtbij. Met onze stem, met muziek en met onze persoonlijkheid.