doe een schenking

 

Zorgorganisaties hebben vaak onvoldoende budget om een optreden te betalen. Ondersteun het werk van Diva Dichtbij daarom met een schenking, zodat we de levens van nog meer zorgbehoevenden positief kunnen beïnvloeden! Klik hier voor het online donatieformulier.

Eenmalig of periodiek

Door het doen van een gift aan Diva Dichtbij steunt u ons werk en maakt u meer optredens mogelijk. U kunt kiezen voor een eenmalige of een perdiodieke schenking. Wilt u ons als particulier steunen met een schenking? Dan is het voor u én voor ons het voordeligst als u dat via een periodieke gift doet.

ANBI status

Stichting Diva Dichtbij heeft de ANBI Cultuur status (Algemeen Nut Beogende Doelstelling) en is daarmee door de Belastingdienst erkend als goed doel. Uw gift is fiscaal aftrekbaar tot 125 %.

Zakelijke schenking

Als u (als ondernemer) een Besloten Vennootschap (BV) heeft, kunt u ook zakelijk schenken. Per jaar bedraagt de aftrek ten hoogste 50% van de winst, met een maximum van €100.000. Het kan dus voordeliger zijn om vanuit uw BV te schenken. Het is dan goed om te vergelijken hoeveel beide opties u aan fiscaal voordeel opleveren.