kom in actie

 

Als u geld wilt inzamelen om een optreden van Diva Dichtbij mogelijk te maken, kunt u zelf in actie komen. Maak uw omgeving enthousiast en ga samen aan de slag!

Bijvoorbeeld zo: 

  • Doe inspiratie op met onze lijst met 25 tips voor leuke inzamelacties.
  • Doe mee aan www.voorjebuurt.nl, een crowdfundingplatform op internet. Hier kun je geld inzamelen als je samen wilt sparen voor een optreden van Diva Dichtbij. Op de website van Voor je Buurt wordt dan een pagina aangemaakt waarop alle informatie staat over Samen sparen voor Diva Dichtbij, inclusief foto’s en een filmpje. Mail ons even voor een voorbeeld. U hoeft het alleen maar aan te passen op uw eigen situatie.

    Anjo de Bruin

 

  • Start met het inzamelen van mobieltjes en cartridges. Zet een inzameldoos op een prominente plaats neer. Zorg er vervolgens voor dat iedereen van de actie weet en eraan meedoet. Wilt u een formulier voor het aanvragen en ophalen van de inzameldozen. Stuur ons daarvoor even een e-mail.
  • Mobiliseer uw werknemers voor een gemeenschappelijke uitdaging, een actie die ten goede komt aan Diva Dichtbij. Hierbij kunt u denken aan een veiling met goederen of diensten die door uw leveranciers of contacten worden aangeleverd, een sponsorloop, een benefietconcert, een wijnproeverij met wijnverkoop, etc.
  • Geef een Diva Dichtbij als verjaardagcadeau. Vraag aan alle familie, naasten en vrienden een bijdrage voor dit cadeau en geef uw naaste (en vaak ook zijn of haar medebewoners) een prachtig muzikaal verjaardagscadeau.

Verdubbel de opbrengst van uw actie met het Premieplan van het Nationaal Ouderenfonds. Stuur ons een email voor een aanvraagformulier dat al grotendeels is ingevuld. Vul het formulier verder in, stuur het op en start na minimaal vier weken met uw actie. Na afloop geeft u het betaalde bedrag door en het Nationaal Ouderenfonds verdubbelt uw opbrengst (maximaal €2.000,- euro per actie). Op de website van het Nationaal Ouderenfonds vindt u nog meer informatie over het Premieplan.

Als u in actie komt voor Diva Dichtbij kunt u ter ondersteuning foldermateriaal aanvragen. Neem hiervoor contact op met ons kantoor: 0314-359245 (Alies Helmink of Pieternel van Amelsvoort).