serviceclubs

Maak een optreden in uw buurt mogelijk

Verpleeghuizen uit het hele land vragen optredens aan bij Diva Dichtbij. Maar vaak kunnen zij niet het hele bedrag zelf financieren. Met een bijdrage van uw serviceclub kunt u bijvoorbeeld jaarlijks een optreden in een verpleeghuis of hospice in uw omgeving mogelijk maken. Als u dat wilt, kunt u zelf bepalen in welke zorginstellingen wij optreden van het door u ingezamelde bedrag. U kunt dat vermelden op het online formulier.

Structurele steun

Als we eenmaal ergens zijn geweest, volgt meestal het verzoek of we terug kunnen komen. Met uw structurele steun kunt u bijvoorbeeld jaarlijks een optreden in een verpleeghuis of hospice in uw omgeving mogelijk maken.

Wilt u met uw serviceclub geld inzamelen voor Diva Dichtbij? Neem dan contact met ons op dan bespreken we graag de mogelijkheden. 

ANBI status

Stichting Diva Dichtbij is door de Belastingdienst erkend als goed doel (ANBI cultuur). Uw gift is daarmee fiscaal aftrekbaar tot 125%.

Erkend Goed Doel

Diva Dichtbij is een Erkend Goed Doel met CBF-keurmerk, dat laat zien dat we voldoen aan strenge kwaliteitseisen. In ons CBF-Erkenningspaspoort staat zowel kwalitatieve informatie over onze doelstelling en activiteiten als financiële kengetallen, gevalideerd door het CBF. 

 

Martine Salomons